Právě je stř 08. zář 2010 13:49:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prečo vzniklo toto fórum
PříspěvekNapsal: ned 12. črc 2009 21:27:02 
Moderátor
Moderátor

S úspechom vo futbale prichádza krutá daň vo forme nových pseudofanúšikov, ktorí klubu "fandia" vyše 20 rokov a so ziskom treblu sa ich počet začal prudko zvyšovať. Ešte pred Rímskym finále sa na fcbarcelone.cz, ale aj iných futbalových portáloch objavili barcelonskí "experti", ktorí začali robiť hanbu skutočným fanúšikom FC Barcelony a tak som sa rozhodol túto situáciu riešiť a rozoslal som správu:
"Už vás nebavia stále čítať tie bláboly malých detí na hlavnej stránke? Čo tak znova vrátiť dušu fóru na fcbarcelona.cz a pokecať si znova s normálnymi ľudmi o FC Barcelone a začať tam trošku viac prispievať? - pošlite túto správu starému jadru Gio, Deco, spanhel, antimadrista, Barcelonak atd (proste všetkým zo starého jadra a ktorý majú chuť si pokecať a pobaviť sa) - veľmi mi to chýba :(" - ktorá sa nedočkala však výraznejšieho ohlasu, ale našlo sa aspoň pár ľudí, ktorým staré dobré fórum chýbalo. S Bellgarionom sme na danú tému našli spoločnú reč a rozhodli sme sa, že založíme tzv. VIP fórum, len pre zasvetených, ktorí diane v klube aktívne sledujú a môžu ostatných užívateľov obohatiť o svoje informácie resp. názory. Na koľko sme obaja mali ešte povinnosti v škole, tvorba nového fóra išla k "ledu". Po skončených povinostiach v škole sa mi ozval aj Deco, s ktorým sme vytvorili hlavnú štruktúru webu aj s prvými témami, pravidlami atd. Bellgarion a jeho brat Soky sa postarali o dizajn fóra, ktorý sa Vám dúfam páči :D. Vychádzali sme so štruktúry starého fóra, na ktorom bolo jednoduché sa orientovať a zvolili sme farby našeho milovaného klubu.

Každý správny web alebo fórum by malo mať svoje motto alebo heslo. My sme sa rozhodli pre Tots Units Fem Forca, čo znamená v preklade Spolu Sme Silní. Pretože každý správny fanúšik sa pozná podľa toho, že stojí pri svojom klube stále aj keď sa prestane dariť a vyhrávať tituly. Aj keď teraz zažívame krásne obdobie, nič netrvá naveky, ako hovorí môj obľúbený spisovateľ Ernest Hemingway.
Dúfam, že svoju klubovu príslušnosť ukážeme aj v horších časoch a naopak sa budeme radovať z nespočet ďalších úspechov, ktoré tam na nás niekde čakajú.

Takže vítam staré tváre a teším sa aj na nové, dúfam, že sa Vám bude na fóre páčiť nájdete si tu nových priateľov a zažijete kopec zábavy to Vám zo srdca praje vedenie fóra.

Visca El Barcelona y Catalunya

PS: Fórum oficiálne začalo fungovať 30.8.2009

Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Prečo vzniklo toto fórum
PříspěvekNapsal: pon 30. srp 2010 21:30:54 
Moderátor
Moderátor

Takže fórum dneska oslavuje svojé prvé národeniny.
Má 78 členov, ale aktívne sa do diskusíí zapája asi 15-20 užívateľov, preto v najbližích dňoch prebehne revízia a neaktívny užívatelia sa premažú 8-)
Celkovo bolo vytvorených 224 témat a užívatelia dokopy nahuntili 5447 príspevkov. 8-)
Najaktívnejším v tomto smere som ja s 826 príspevkami :mrgreen: , na päty mi, ale šliape Jakub19 s 811 príspevkami.

Čo napísať na záver, dúfam, že o rok nás bude viac, diskusíí nebude ubúdať a my sa budeme môcť tešiť z aktívneho fóra aj naďalej.

Ako hodnotíte rok fungovania fóra vy, čo sa vám páči, nepáči, čo by ste vylepšili podeľte sa s nami o vaše názory a my sa vám budeme snažiť vyhovieť alebo min. aspoň odpovedať.
Svoje názory a hodnotenie píšte do fóra Aktualizace webu, problémy a nápady a tématu Připomínky k fóru

Visca El Barca y Tots Units Fem Forca :barca1:

BRIAN19

Profil E-mail  

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina