Pár poznatkov, ktoré som si odniesol z letošního srazu:
1) Na srazu sa nesmie spať ani 2 hoďky, ale ak už sa musí spať tak nie v kabinách HOSTÉ na lavičkách, keď hrajte za domáci.

Moja telo dostalo riadne do tela, stehna si necítim a moja chrbtica - ako by ma zvalcoval Yaya Touré
2) Po včerajšku som alergický na pár pesničiek a pri ich opätovnom počúvaní rastie vo mňa agresia, preto som si ich pri spiatočnej ceste radšej vymazal z Ipodu
3) Gianni to je proste kluk, ktorý neskazí žádnou zábavu a co veta to hláška, ale dneska ma dorazilo: Kam to jedeš, ty vole??? Tož na polposition
4) Ač ma ten madritista obral v pokru o kilečko, tak musím uznať, že to bol hostiteľ jak sa patrí. Všecičko vybavil, prišiel prvý a išiel spať posledný a aj vďaka nemu sa mi ťažko hladajú nejaké hluché miesta. A tie švédsky stoly, jedna báseň
5) Chcel som to opýtať celý večer, ale nakoniec sa to pýtam až tu, jak sa volala Sephirotova mladá? Ta musela mať z nás show najmä, keď sme si šli zabékat a zatančiť na parket, nechci ani vidieť tie fotky
Citace:
Sraz fantastickej a nemohl mi ho skazit ani ten křenovičák svejma kecama o kofole
Ale prosím tebe, robil zo seba najväčšieho machra a pak šel první spát - amatér je to
Citace:
Škoda prohry ve fotbálku
Ty to asi dodnes nechápeš, že mi neprohráli s tima podvodníkma z Madridu. První polčas hrajem 50 min. a druhej 90 min. až do stavu, keď sa im konečne podarí vyrovnať v 130 min a potom povedia, že hrajem o vítazný gól, ktorý dajú po jasnom metrovom aute - to sa môže podariť len madristom, ktorí to vesele nazývajú výhrou
Rád som videl staré tváre a taky nové - Hába to je proste nováček jak sa patrí kurňa, šel s náma na plný plyn
Inak viem, že je ešte brzo, ale chci fotky, takže až sa k tomu dokopete tak to hodťe niekde na filehosting a pak sem link na stahovaní. Určite to znova zabezpečí Faraon, až sa vráti zo sojho sídal v džungli, ale fotky treba od Garionovic, alebo Sephirota by som uvítal.
PS: Slováci zas "nesklamali"