Právě je pát 10. zář 2010 18:33:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem zač...
PříspěvekNapsal: ned 10. led 2010 20:33:19 
Nosič balónů
Nosič balónů

:arrow: zdravim vsechny fandy dobreho fotbalu a hlavne toho nejlepsiho - Barcelonskeho ... je mi 23 let a sem ze Zlinska - konkretne to sou Valasske Klobouky ... Barce fandim jiz 12 let a to z mnoha duvodu ... tenkrat me neokouzlil jen Ronaldo a jejich nadherne dresy ( hlavne barvy 8-) ) ale predevsim hra ... zacal sem se zajimat o historii klubu a po zjisteni cim byla Barca za dob Maradony a pak s trenerem Cruyffem a jeho DREAM TEAMEM zacala me zajimat vice a vice ... tehdy sem jeste nevnimal Barcelonskou "unikatni" filozofii ze je dobre stavet na odchovancich a ne bezhlave utracet miliony ... to ze hlavni rival nosi bily dres sem vedel ale rivalitu sem zacal resit az z prestupem Figa coz mu nikdy nezapomenu ... vzpominam i na tragicke obdobi z pocatku tisicileti kdy se opravdu nic nedarilo a klub mel same potize a nejednou se ocitl blizko sestupovym prickam - tu tragickou sezonu zakoncili 6. mistem a po nastupu pana Laporty se zacalo blizkat na lepsi casy - prisel Ronaldinho ktery byl tenkrat vychazejici hvezda a hned zacal tym slapat a vysledkem byly 2 tituly a 1 trofej LM :P .... trener Frank toho dokazal moc ale po 2 letem pustu malokdo veril ze Més que un Coach Pepe dokaze takove veci ... sem vdecny vsem lidem kteri se staraji o nas klub protoze diky tomu muzeme byt na nej hrdi a hlavne si muzem uzivat ty skvele pocity vitezstvi ... pro me je DREAM TEAM az tenhle pod trenerem Guardiolou a techto hracu ... mym nejoblibenejsim hracem je kapitan Carles Puyol bez nehoz si nedokazu Barcu predstavit a za nikoho bych jej nevymenil - je to nejlepsi obrance na svete ... Barca ma totiz nejlepsi tym na svete a doufam ze to nikdo po volbach nepokazi ... mohl bych pokracovat dale ale radsi to utnu ;) ... mejte se vsichni fajn a fandete :P

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 12:59:43 
Nosič balónů
Nosič balónů

Zdravim me jmeno je Lukáš, je mi 22 a studuji obor elektrotechnika a energetika v Plzni.
Co se fotbalu týče dlouhá léta jsem hrál závodně, dnes už jen rekreačně či z pohdlí svého gauče :)
K FCB jsem se dostal přesně po mistrovství světa v roce 1998 ve Francii kde mě nadchla hra tehdejší reprezentace Nizozemska a především Patricka Kluiverta, díky němu jsem se začal zajímat o barcu a dodnes mi to zůstalo, zpočátku to bylo těžké, doba internetu pro mě teprve přicházela, v televizi běžely pouze 4 kanály a tak jsem často trávil večery u strýce který ladil eurosport a se zatajeným dechem čekal na jakýkoliv sestřih ze španělské ligi :) , postupem času se ale situace zlepšovala, já zjišťoval o tomto úžasném klubu více a více a dnes už snad nenastane den kdy bych alespoň po očku nekontroloval dění v klubu. Prožil jsem si ta lepší i horší období, přesto mohu s čistým svědomím řící, že jsem o svém klubu nikdy nezapochyboval. Za ta léta jsem si totiž uvědomil, že neexistuje klub, který by dělal fotbal tak krásnou hrou jako barcelona ať se daří více či méně, protože v podání barcelony se fotbal stává něčím více nežli jen hrou, alespoň pro mě... :yes:

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: pát 29. led 2010 16:10:16 
Juvenil A
Juvenil A

Zdravím, jmenuju se Filip, pocházím z Ústí nad Orlicí a brzo mi bude 20. Prvním rokem mám statut vysokoškoláka, ale zatím se tak necejtim, protože v tý škole víc nejsem než jsem :-D Staduju Historii + ochrana hmotných památek (jde především o archeologii), takže s mnoha pány bych si tady určitě rozuměl, co jsem tak četl :-) Mezi moje záliby patří fotbal, basket, lyžování... obecně žádný sport mi není cizí a zahraju si cokoliv. Bohužel nemám tady takovou partu, abych mohl sebrat 10 kluků a šli hrát fotbal. Dále je to hudba - Daniel Landa, Red hot chilli peppers... pc, tv - Discovery channel, zejména pořad Ultimate survival a v poslední době jsem si zamiloval Top gear.

Abych řekl pravdu, tak ani nevím, kdy jsem začal fandit Barce, ale myslím si, že to bylo někdy mezi sezónami 2004/2005 a to zejména díky Ronaldinhovi, který předváděl neuvěřitelný kousky no a mezi tím se do toho přidal ještě Lionel, můj oblíbenec, moje STAR. Je to celkem pozdě až v 15 letech, ale dřív jsem hrál závodně basket za Pardubice a tak jsem se spíše zajímal o basketbal, než o fotbal, ale to se zlomilo v okamžiku, kdy mi "odešly" záda a musel jsem s tím basketem přestat :-(

Co se mi na Barce nejvíc líbí? Krom odchovanců, hry, výsledků a všeho s tím spojené to je především jeden nápis na dresu. UNICEF... nevím, co víc bych k tomu měl napsat, hovoří to za vše!!! Charitativní akce, pomoc dětem a vše s tím spojené... to je opravdu krásný a jsem hrdej na to, že fandím klubu, jako je tento! Tady jsem si 100% jist, že prachy neputujou jen do kapes papalášů jako tomu je u jiných klubů (samozřejmě ne všech).

Už kolikrát jsem chtěl přijet na El Clásico nebo na loňský sraz, ale vždy mi do toho něco vlezlo, tak doufám, že mi to vyjde tento rok. S pozdravem Hába :)

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: pát 05. bře 2010 19:20:14 
Nosič balónů
Nosič balónů

Takže zdravím, mé jméno je Pavel, je mi 15 let (letos 16), bydlím v Novém Jičíně kde také studuji na střední odborné škole EDUCA, obor Informační technologie. Mezi mé zájmy patří hlavně fotbal (který sice závodně nehraji, nicméně snažím se chodit co nejčastěji začutat na plácek s několika kámošama a když už je bída, zakopu si i v mém bytě :D ), potom počítače (hlavně kvůli mému oboru, dříve jsem byl takový ten pařan co měl každou hru a tak, teď už mám v počítači pár her :D), motorismus (mám rád rychlá auta, asi jako každý správný chlap, semtam zkouknu WRC, Formuli či MotoGP), hudba (poslechnu si cokoliv, co se dá, oblíbeným stylem jsou taneční songy - dance, disco, electro, techno apod.) a mí přátelé a rodina.

K Barce jsem se dostal přes svého bratrance, kterému za to doteď děkuji :D Nicméně byl to rok 2005 tuším a hodně se mi zalíbila, nicméně pořádně jsem se o ní začal zajímat nějak kolem sezon 06-07 a 07-08. Poprvé jsem jí fandil ve finále Ligy mistrů 2006 proti Arsenalu. Pak jsem se vždy sem tam mrkl jak se Barceloně vede a sezonu 2008/09 jsem již sledoval celou. Pak jsem za ní hrál na začátku každého ročníku FIFY a Football Manageru a loni jsem začal psát pro náš web ;) Hlavně díky Barceloně jsem si hodně oblíbil Španělsko jako zemi i zdejší fotbal, proto vedle Česka fandím právě La Seleccion a La Ligu sleduji nejvíce ze všech lig :ugeek:

Proč Barceloně fandím? Protože se mi líbí její styl hry, krátké přihrávky, technika a preciznost ... to žádný jiný klub nemá. Dále se mi líbí práce s juniory (produkty La Masía, netřeba něco dodávat) a hlavně to, že se Barcelona drží svého motta Més qué un club a to různými charitativními a pomocnými akcemi spolu s nadací, dále sponzor Unicef a obecná politka týmu. Líbí se mi protože je to zkrátka skvělý klub který má už odjakživa skvělé hráče, skvělý stadion, skvělý personál, skvělé prostě vše :) Mám rád každého hráče který obléká červenomodrý dres, nicméně mým oblíbencem je Bojan Krkič. Po klubech kterým jsem "fandil" (BVB, Baník, Schalke, Chelsea) tak konečně mám svůj oblíbený tým, kterému fandím (a to už bez uvozovek) a který už nezradím. Na Nou Campu jsem nebyl nicméně chci se tam někdy dostat, protože být tam je dle mého nezapomenutelný pocit, totéž v místním fanshopu a muzeu.

To je asi vše o mně, nezbývá než VISCA EL BARCA Y CATALUNYA! 8-)

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 06. bře 2010 12:20:24 
Barça Atlètic
Barça Atlètic

UNICEF samozřejmě není sponzor, to určitě moc dobře víš ;)
Jinak musím říct, že patříš k té lepší redaktorské půlce na www.fcbarcelona.cz jen tak dál :yes:

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 06. bře 2010 19:15:47 
Nosič balónů
Nosič balónů

jo sorry, víš jak jsem to myslel, jakože je prezentujeme na dresech - máme alespoň užitečnou ffirmu a ne jak Real sázkovou kancelář a tak :) a děkuju, sem rád že se mé články líbí ;)

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: čtv 29. dub 2010 6:59:58 
Nosič balónů
Nosič balónů

ahoj, jmenuju se Martin a pocházím z Dačic, kde třetím rokem studuju na gymnáziu. Je mi 18(skoro 19) let a Barce fandím od dob Kluiverta a podobných velikánů. Mým nejoblíbenějším hráčem z kádru je momentálně Xavi, dále Puyol a Pique. Mezi moje záliby patří překvapivě především sport, at už aktivní( snažím se hrát fotbal) tak i pasivní. Barce fandím především díky skvělé historii, krásnému městu, dokonalému stadionu a stylu hry, který vyznává. ;)

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: stř 28. črc 2010 19:15:34 
Nosič balónů
Nosič balónů

Jmenuji se Standa, je mi 24 let a jsem narozen 11. kvetna stejne jako Andres a bydlim v obci Lazanky asi 30 km od Brna. O spickovy evropsky fotbal se zajimam cca 10 let. Mam doma i sticker album CL 1999/2000, bohuzel v te dobe nebyl fotbal tak medialne propirany a v tv jsem mohl sledovat jen zapasy prave CL. V te dobe jsem celkem nikomu nefandil, proste at vyhraje ten nejlepsi. Barce jsem zacal venovat vetsi pozornost po zisku Ligy mistru v r. 2006. Od te doby jsem v praci koukal vzdy v pondeli do novin jakze si Barca vlastne vede. Zhruba od konce r. 2008 pravidelne na streamu a ted uz i doma v tv sleduji kazdy zapas. Na forum EF jsem poprve zavital asi v r. 2003, kdy jsem byl jeste na stredni a ukladal jsem si review zapasu, to jsem jeste nemel doma internet (jsem z lontu a jeste pred cca 4 lety tu nic nebylo). Muj zajem budi krom fotbalu hlavne motorsport. Muj tata chodi/chodil na Masarykuv okruh nekdy od 70. let jeste na stary okruh a ja jsem byl poprve na motorkach kdyz mi bylo asi 5 let. Pamatuju sajdy, Doohana, exibicni zavody starych F1 napr. Lotus 78 (!!!) a dalsi a dalsi.....Chodim sem uz skoro 20 let a motorky jsem vynechal snad 2x. Jinak sleduji i dalsi odnoze motorsportu, v kterych si myslim, ze mam tez ''urcite'' znalosti (SBK, F1, WRC). No nic to na tom nemeni, ze fotbal je nejkrasnejsi kolektivni hra, zvlaste kdyz se hraje pro lidi (divaky). Bohuzel v posledni dobe zacina prevladat trend spis opacny. Ve fotbale preji i par dalsim klubem, ale pres to vsechno uz nebudu nikdy fandit jinemu. Takze preji zakladatelum fora a vsem prispevovatelum co nejvic spolecnych chvil pri uspesich Barcy a doufejme, ze Rossel vyvede klub ze soucasne neutesujici situace.

!VISCA EL BARCA!
MES UN QUE CLUB

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: čtv 19. srp 2010 9:36:37 
Nosič balónů
Nosič balónů

Zdravim,moje meno je Pavol, momentalne je mi 27 rokov ,bývam v Bratilsave kde aj robím v modernom Buchenwalde VW SK.Barcelone fandim od roku 1996 kedy ma dostal svojímy výkonmi jeden hrač ktorý sa volal Ronaldo Luis Nazário de Lima alebo v skratke Ronaldo kedy tento hrač nastirelal na tu dobu neuveritelnych 47 golov sledovať ho v suboji o korunu krala strelcov s Raulom ma dostalo na tolko že už som ostal verný Barce ktora je mojou srdcovou zaležitosťou.Hobby tenis dobra kniha a sledovanie futbalu ci už španielskeho ( anglickeho atd). Hudba dance trance rock od všeho kusok.

Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina