Takže zdravím, mé jméno je Pavel, je mi 15 let (letos 16), bydlím v Novém Jičíně kde také studuji na střední odborné škole EDUCA, obor Informační technologie. Mezi mé zájmy patří hlavně fotbal (který sice závodně nehraji, nicméně snažím se chodit co nejčastěji začutat na plácek s několika kámošama a když už je bída, zakopu si i v mém bytě

), potom počítače (hlavně kvůli mému oboru, dříve jsem byl takový ten pařan co měl každou hru a tak, teď už mám v počítači pár her

), motorismus (mám rád rychlá auta, asi jako každý správný chlap, semtam zkouknu WRC, Formuli či MotoGP), hudba (poslechnu si cokoliv, co se dá, oblíbeným stylem jsou taneční songy - dance, disco, electro, techno apod.) a mí přátelé a rodina.
K Barce jsem se dostal přes svého bratrance, kterému za to doteď děkuji

Nicméně byl to rok 2005 tuším a hodně se mi zalíbila, nicméně pořádně jsem se o ní začal zajímat nějak kolem sezon 06-07 a 07-08. Poprvé jsem jí fandil ve finále Ligy mistrů 2006 proti Arsenalu. Pak jsem se vždy sem tam mrkl jak se Barceloně vede a sezonu 2008/09 jsem již sledoval celou. Pak jsem za ní hrál na začátku každého ročníku FIFY a Football Manageru a loni jsem začal psát pro náš web

Hlavně díky Barceloně jsem si hodně oblíbil Španělsko jako zemi i zdejší fotbal, proto vedle Česka fandím právě La Seleccion a La Ligu sleduji nejvíce ze všech lig
Proč Barceloně fandím? Protože se mi líbí její styl hry, krátké přihrávky, technika a preciznost ... to žádný jiný klub nemá. Dále se mi líbí práce s juniory (produkty La Masía, netřeba něco dodávat) a hlavně to, že se Barcelona drží svého motta Més qué un club a to různými charitativními a pomocnými akcemi spolu s nadací, dále sponzor Unicef a obecná politka týmu. Líbí se mi protože je to zkrátka skvělý klub který má už odjakživa skvělé hráče, skvělý stadion, skvělý personál, skvělé prostě vše

Mám rád každého hráče který obléká červenomodrý dres, nicméně mým oblíbencem je Bojan Krkič. Po klubech kterým jsem "fandil" (BVB, Baník, Schalke, Chelsea) tak konečně mám svůj oblíbený tým, kterému fandím (a to už bez uvozovek) a který už nezradím. Na Nou Campu jsem nebyl nicméně chci se tam někdy dostat, protože být tam je dle mého nezapomenutelný pocit, totéž v místním fanshopu a muzeu.
To je asi vše o mně, nezbývá než VISCA EL BARCA Y CATALUNYA!